Oberta la preinscripció a la 9a edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) 2016-2017

El MIJS ha iniciat el procés de preinscripció pel curs 2016-2017 que s’iniciarà a la tardor. Aquesta és la novena edició del MIJS que té com a objectiu oferir una formació permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut.

 

MIJS

Com en anterior edicions, el MIJS ofereix, en col•laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut, unes beques per finançar parcialment el cost de la matrícula, amb un import individual de 1.500 euros. Hi ha també la possibilitat d’optar a les beques UdG-Santander a través de las quals es cobreix el 100% de la matrícula. Els ajuts es poden demanar fins al 18 de setembre de 2016, prèvia preinscripció.

El Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS), coordinat per la Universitat de Girona i desenvolupat conjuntament amb la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Rovira i Virgili, està basat en una formació interdisciplinària i itinerant entre les sis universitats organitzadores a través de les quals s’ofereixen pràctiques, seminaris de reflexió i un viatge d’estudis.

 

Vols fer el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat 2016-17? Consulta l’oferta de beques

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: