CURS PER A ESPECIALISTES EN POLÍTIQUES DE JOVENTUT

La Formació en joventut a l’abast de tothom.

Aquest 2016 la Direcció General de Joventut, amb el suport de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), organitzen la tercera edició d’una formació per especialitzar-se en polítiques de joventut, adreçada a totes aquelles persones que treballen en aquest àmbit.

El Curs es desenvoluparà els dijous des del 5 de maig de 2016 fins el 6 d’abril de 2017 (consulteu dates exactes al web); en total té una durada de 160 hores i l’horari serà de 9.30 a 13.30h; es durà a terme a la seu de l’EAPC que està situada al carrer Girona 20, a Barcelona. Els requisits d’accés demanen comptar amb la titulació d’un cicle formatiu de grau superior o similars; i el preu per a poder desenvolupar-lo és de 130€.

La DJG ofereix aquesta formació amb l’objectiu que les persones participants adquireixin un seguit d’habilitats, eines i recursos en relació al desplegament de les polítiques de joventut i al voltant del treball amb joves. En aquest sentit, les competències que s’esperen que siguin adquirides pels participants giren al voltant de la capacitació per conèixer i analitzar la realitat juvenil i les polítiques de joventut i comptar amb una perspectiva inclusiva per a l’elaboració del diagnosis i planificacions d’estratègies d’intervenció amb joves, entre d’altres.

A nivell d’estructura, el curs compta amb un mòdul de 160 hores que es divideix en 34 sessions presencials (classes magistrals i dinàmiques d’aprenentatge i tutories grupals); 5 sessions de trobades amb el grup d’alumnes i l’elaboració d’un projecte final que mostri els aprenentatges assolits al llarg del curs.

Si has participat en d’altres edicions del curs (2011 i 2013) o el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat podràs convalidar-te algunes sessions del curs. Per a més info, visiteu el web del Departament de Treball, Afers socials i  Famílies, on podreu trobar informació més detallada del curs a nivell d’objectius, requisits, d’accés, metodologia convalidacions, i altres dades d’interès… à INFO CURS DGJ

Per tal de formalitzar la inscripció ho podeu fer a través del link que us adjuntem a continuació, on haureu de fer constar les vostres dades personals, de contacte, professionals i les possibilitats de convalidació:   FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

viñeta el roto II

 

Així doncs, veiem que la formació és un aspecte molt important per totes aquelles persones que treballem en l’àmbit de les polítiques de joventut ja que existeixen poques possibilitats formatives en relació a l’especialització en intervenció amb joves. En aquest sentit, i aprofitant aquest post, us oferim un recurs molt interessant que s’ha generat durant l’any 2015 de forma col·laborativa: LA GUIA DE DINAMITZACIÓ JUVENIL  WIKILLIBRE GUIA JOVE . Aquesta guia és un recull d’eines i recursos per a professionals que treballem amb gent jove amb la participació com a eix d’intervenció educativa mitjançant la dinamització juvenil. Aquesta guia ofereix recursos en relació al foment de la participació juvenil, el disseny de projectes d’intervenció educativa i l’ús dels espais d’intervenció.

* Recordeu que ens endinsem en la “Setmana Santa”, així que el següent post arribarà el 30 de març!

 

Anuncios

Etiquetas: , , , ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: