Cultura de Pau per Joves

Curs de Cultura de Pau per joves

Informació general sobre el curs

El grup de treball de Cooperació del Consell de la Joventut de Barcelona, l’Espai Jove la Fontana i Metges del Món han organitzat el curs “Cultura de pau” on es tractaran temes com els Drets Humans, la globalització i les desigualtats socials.

És un curs complet que han dividit en tres sessions per a poder facilitar a tots els seus usuaris  l’assistència i amb places limitades, per això fa falta fer una inscripció.

Les sessions seran de dues hores i les realitzaran a l’Espai Jove la Fontana els dies 15 de desembre, 19 de gener i el 16 de febrer.

Es tracta d’una formació gratuïta, pensada per a persones joves associades i no associades que tinguin interès per formar-se sobre els conceptes de pau, solidaritat i cooperació.  El curs es divideix en dues parts: una primera part de “capacitació” on proporcionaran informació i recursos per ampliar el seus coneixements i una segona part de caire pràctic destinada a idear i treballar conjuntament.

dIALEGSN-cULTURA-DE-PAU38

Programació i informació més detallada del curs:

– Dimarts 15 de desembre de 20h a 22h: Què sabem dels Drets Humans i de la Cultura de Pau?

– Dimarts 19 de gener de 20h a 22h: Com vivim les vulneracions dels nostres drets arreu del món? I les diferents violències?

– Dimarts 16 de febrer de 20h a 22h: Com podem contribuir a la transformació social des del nostre entorn?

Data: dimarts 15 de desembre, 19 de gener i 16 de febrer de 20 a  22h

Preu: Gratuït

Lloc: Espai Jove la Fontana – L3

Organització: Grup de Cooperació del CJB, Metges del món i Espai Jove La Fontana

Podeu consultar més informació al web del CJB.

Espai Jove la Fontana

L’Espai jove la Fontana és un equipament públic del districte de Gracia (Barcelona), gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona. Es tracta d’un centre que ofereix recolzament als joves i a les associacions juvenils, en les seves necessitats i inquietuds i acull diferents esdeveniments de lleure i cultura per a joves, i de vegades, organitzats per les pròpies associacions juvenils.

A més d’acollir propostes juvenils, hi formen part dues entitats més com són, el punt d’informació Juvenil de Gracia (PIJ) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ). A més, és la seu de dues entitats juvenils, que són cogestores de l’equipament de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

Podeu consultar més informació al seu web.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: