2a Edició del concurs audiovisual Gra d’Or

Ja està oberta la convocatòria del concurs Gra d’Or 2016, un concurs jove de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals de Granollers.

Aquest concurs té per objectiu la detecció i el suport de joves artistes en matèria audiovisual, per tal de donar a conèixer nous artistes i mostrar les seves obres. El concurs de curtmetratges està emmarcat dins del projecte Joves Creadors que promou el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers.

El projecte Joves Creadors pretén donar suport a entitats juvenils i grups de joves per tal que puguin realitzar les seves accions, així com potenciar nous grups de joves i/o individus, amb la intenció de generar quelcom amb i per la comunitat, però sobretot per donar l’opció i l’oportunitat al jove de generar, crear i construir accions socials, educatives i participatives amb la finalitat de proporcionar un teixit associatiu i social.

Gra dOr 2016

Aspectes generals del concurs:

– Poden optar al concurs els joves d’entre 16 i 35 anys residents a Granollers i a altres municipis del Vallès Oriental.

– La participació al concurs es pot fer de forma individual o en grup amb un màxim de 4 persones, i les obres seran presentades sota un pseudònim.

– El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases al taulell del Gra i al web, www.grajove.cat i finalitzarà el dia 5 de febrer de 2016.

– El veredicte es donarà a conèixer el 19 de febrer de 2016 durant la celebració de la Gala d’entrega de premis.

– Mes informació, consulteu les bases del concurs clickant aquí 

Les categories a les quals es poden presentar són:

– Categoria A: Temàtica Social
El contingut de les obres presentades dintre d’aquesta categoria, han de fer referència a qualsevol temàtica social.

 Categoria B: Granollers
El contingut de les obres presentades dintre d’aquesta categoria han de fer referència a la ciutat de Granollers, tant en el seu patrimoni físic com en el seu patrimoni humà, cultural o participatiu.

– Categoria C: Temàtica lliure
El contingut de les obres presentades dintre d’aquesta categoria poden fer referència a qualsevol temàtica diferent a les esmentades anteriorment.

– S’estableix també una Menció especial: Millor treball realitzat per alumnes de secundària. Aquesta menció és acumulable a un altre premi i reconeix el millor treball realitzat per joves matriculats a centres de secundaria

Premis:

– Dotació econòmica de 200 € al guanyador de cada categoria (A, B i C)
– Dotació de 100 € en material audiovisual per la menció especial

Les quantitats esmentades resten subjectes a l’impost o retenció vigent segons llei, llevat d’exempció concedida per l’òrgan competent de l’Administració Tributària.

Us deixem amb una petit tasteig del que fan els Joves Creadors de Granollers

 

 

 

Anuncios

Etiquetas: , ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: