Barcelona GovJam 2015

Del 9 al 11 de juny, Barcelona acull, per tercera vegada, el projecte Barcelona GovJam. Es tracta d’una jornada de 48h en les quals, els diferents participants tenen la oportunitat de repensar els serveis públics de dalt a baix. Els organitzadors d’aquest esdeveniment és el grup We Question Our Project un estudi d’innovació en serveis que treballa des de 2007 a Barcelona, tant amb institucions públiques com empreses privades, i amb una clara orientació en les persones.

Es tracta d’una oportunitat, per tant,  oberta a qualsevol persona amb interès per dissenyar i millorar els serveis públics (professionals de diferents àrees i serveis, estudiants amb ganes de practicar o ciutadans que volen produir un impacte positiu) els quals, de manera molt accelerada i fent servir l’experiència i capacitat d’innovació de cada un dels membres de l’equip, conclouran amb la presentació d’un prototip final de servei.

En el següent vídeo trobareu l’experiència de la passada edició perquè us feu una idea del contingut d’aquestes jornades:

,

Una aspecte rellevant d’aquestes jornades és el fet que es convoquen, simultàniament, a 22 ciutats dels 5 continents, entre elles la ciutat de Palerm, amb la qual s’establirà una relació especial de germanor des de la seu a Catalunya. També hi serà present la ciutat de Madrid.

Finalment, només afegir que es tracta d’unes jornades temàtiques, però que no és fins el mateix dia d’inici que no es coneixerà. En qualsevol cas, e independentment de la temàtica que finalment guiarà les jornades, pot ser una experiència molt interessant per tots aquells treballem (o volem treballar) amb joves ja que, permet practicar eines i tècniques de disseny de serveis i aprendre sobre com usar-les.

Per assitir-hi és necessària la inscripció prèvia, la qual té un cost de 30€. També hi ha la possibilitat d’assistir al taller d’inspiració pre-jam, el qual té un cost de 10€ i consisteix en un taller de 2 hores realitzat el mateix dia 9 de juny abans de l’inici de les jornades. Finalment també hi ha la opció d’assistir gratuïtament al post-jam, una sessió d’1 hora de durada on es presenten els resultats d’aquestes. La celanedarització programada és la següent:

  • Dimarts 9 de juny de 16:00 a 18:00 Taller d’inspiració pre-jam
  • Dimarts 9 de juny de 18.30 a 21 Primera tarda de la Barcelona GovJam 2015
  • Dimecres 10 de juny de 09:00 a 21:00 Segon dia de la Barcelona GovJam 2015
  • Dijous 11 de juny de 09:00 a 16:00 Darrer dia de la Barcelona GovJam 2015
  • Dijous 11 de juny a les 16:30 Presentació de projectes de la Barcelona GovJam 2015

Trobareu tota la informació detallada al mateix web de l’esdeveniment, igual com a la seva pàgina de facebook, twiter e Instagram.

http://www.barcelonagovjam.org/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: