EL PARADIGME DE L’OCI. JORNADA A VIC SOBRE BONES PRÀCTIQUES EN L’ÀMBIT DE LA JOVENTUT

Avui, dia 25 de març de 2015, a les 17 hores de la tarda, es durà a terme la jornada sobre bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a la ciutat de Vic.OKbpjoventut-160x210

El projecte bones pràctiques en l’àmbit de la joventut és un projecte dut a terme per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, que segurament tots i totes coneixeu, però si us interessa més informació us enllaço el seu web: http://www.joventut.info/

En aquesta jornada a la Universitat de Vic es presentaran tres projectes que estan relacionats amb l’oci de maneres diverses, amb dinàmiques alternatives, que busquen la coordinació entre municipis, la gestió d’activitats d’oci promocionades pels joves i la prevenció com element clau en aquest context.

Concretament es presentaran els projectes següents:

 1. Bus nit, que des del 2004 ofereix un transport als joves de la comarca d’Osona, per a tornar de festa.
 2. Carretera i Manta : Un projecte dut a terme a les terres tarragonines, concretament entre l’Ajuntament de Cambrils, Vila-Seca i Salou.
 3. Energy control: Un projecte que s’ha dut a terme arreu de Catalunya, amb la finalitat de reduir els riscos associats al consum de drogues. Si esteu interessats, a continuació trobareu redactat tot el projecte, que es treballarà durant aquesta jornada a Vic.          Podeu obtenir tota la informació si cliqueu les imatges següents:

004_006_bus_nit_logo-210x210

carretera

energy

A continuació us presento el programa que es dura a terme per a les jornades:

 • 17-17.30h: Presentació – benvinguda amb Montserrat Faro Basco, Vicedegana de la UVic, Manuel Cortés, President de l’AcPpJ, Jordi Casals, Conseller Comarcal d’Osona i president del Consell Assessor en matèria de joventut, Josep Oliva, Diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i Toni Reig, Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
 • 17.30 -18.20h: Introducció a la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut amb Pep Montes (Coordinador general de la Plataforma) i ponència especial sobre “oci, riscs i prevencions”de Jordi Bernabeu, Psicòleg i Educador a l’Ajuntament de Granollers, especialitzat en atenció d’adolescents i joves, sobretot pel que fa a la prevenció en el consum de drogues i usos 2.0. També és professor associat del Grau d’Educació Social a la Universitat de Vic.
 • 18.20 – 18.35h: Descans
 • 18.35 – 19.05h: Presentació projectes
 • 18.35 – 18.45h:Bus Nit
 • 18.45 – 18.55h:Carretera i Manta
 • 18.55 – 19.05h: Energy Control
 • 19.05 – 20.00h: Debat i intercanvi d’opinions i experiències

Podeu assistir-hi sense inscripció prèvia anant directament on es desenvoluparà la jornada: l’aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic (carrer de la Sagrada Família, 7.)

I el dimarts següent, dia 31 de març, les jornades es celebraran a Palafrugell a les 10h del matí, sobre el títol de: LA GESTIÓ PÚBLICA COM ELEMENT CLAU, on es presentaran els projectes de: Comarkalada, In-forma’t i Joves (Antic nous voluntaris).

Podeu obtenir tota la informació a l’enllaç següent: http://www.joventut.info/bonespractiques/jornades-de-bones-practiques-en-lambit-de-la-joventut-2015/

Us animo a tots i totes a participar-hi!

Anuncios

Etiquetas: , ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: