Lali Jove, Festa Juvenil i Associativa emmarcada dins del programa de Festa Major de Santa Eulàlia

Avui et proposem endinsar-te aquest dissabte dia 7 en la festa de les espurnes de llum per a joves

El proper dissabte dia 7 de febrer les entitats i associacions del Consell de la Joventut de Barcelona han organitzar LALI JOVE, la Festa Juvenil I Associativa, que es troba emmarcada dins del programa de la Festa Major de Santa Eulàlia celebrada del 6 al 12 de febrer. En motiu d’aquesta, el centre de Barcelona s’omple d’instal·lacions lluminoses i de representació de la cultura popular catalana (capgrossos, diables, gegants, etc).

Arran de les demandes de les diferents entitats i associacions juvenils, des de l’ajuntament de Barcelona s’ha volgut impulsar aquest espai destinat al col·lectiu juvenil per tal de promoure un nou model de festa major: més participativa i dinàmica. Sorgeix una oportunitat per reforçar la cohesió juvenil del barri, i sobretot del teixit associatiu. En aquest sentit, el fet de posar en comú l’organització d’un esdeveniment d’aquesta amplitud, i emmarcat a la festa major d’hivern de Barcelona pot contribuir a ser el precedent de futures activitats i actes organitzats per aquests col·lectius i entitats juvenils.

D’aquesta manera, al llarg del dissabte dia 7 a la Plaça dels Àngels i a partir de les 17 hores de la tarda es realitzaran les següents activitats de forma gratuïta:

De 17 a 20 hores es realitzaran activitats i tallers pels més joves. S’organitzarà a través d’un recorregut per tota la plaça, que estarà dividida per temàtiques que combinarà temes més relacionats amb l’oci, i d’altres destinats a fer reflexionar al jovent: des d’associacionisme educatiu, fins a gènere i LGTB. Per culminar, es pretén realitzar entre tots els i les joves, un mural per la ciutat.

A partir de les 20 hores, començarà el l’oci nocturn destinat als joves amb els grups de música Bongo Botraco, Al Quadrat i Snooze.

Cartell_Lali_Jove

Per arribar a la Plaça dels Àngels es podrà fer a través de la parada de metro “Liceu” de  la línia L3 (línia verda) o amb la parada dels Ferrocarils de la Generalitat de Catalunya de “Plaça Catalunya”.

– Consell de la Joventut de Barcelona (CJV)

http://www.cjb.cat/lalijove/

– Festa major de Santa Eulàlia

http://santaeulalia.bcn.cat/santa-eulalia

Anuncios

Etiquetas: ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: