Voluntariat en la construcció de la trajectòria vital dels joves

Bon dia i bon nou curs!!

Comencem la 7a edició del màster de joventut i societat amb molta energia i forces!I des d’aquí dono la benvinguda a totes i tots els companys del màster!

Com a joves que som, és necessari crear-nos una trajectòria vital, on créixer, aprendre, reaprendre i desaprendre en diferents àmbits. Un d’ells, pot ser l’àmbit laboral, el qual, avui dia per la situació de crisis que vivim, ho tenim una mica complicat i on les sortides professionals són força escasses.

Tot i així, no s’ha de perdre l’esperança i durant aquesta trajectòria vital, és important moure’s, reciclar-se i viure noves experiències durant aquest temps d’incertesa. Una bona forma d’invertir el temps i créixer en diferents àmbits, pot ser, a través del voluntariat. On aquest et pot proporcionar una ocasió per viure diferents realitats, diferents punts de vista, et pot ajudar a ser més empàtic/a, ajudar-te al autoconeixament i a prendre més consciència de la realitat i món en el qual vivim.

Per això, avui us proposem participar en la 32a Jornada de Polítiques Locals de Joventut, que se celebra aquest divendres 24 d’octubre de 2014, coordinades per la Diputació de Barcelona.

On aquest any les jornades tractaran el tema del “Voluntariat en la construcció de la trajectòria vital dels joves”, aprofitant que Barcelona és Capital Europea del Voluntariat. La jornada se centrarà en la relació entre els joves i el treball voluntari com a oportunitat singular en la construcció de la seva trajectòria vital. Aquestes, començaran a les 9 del matí a l’Espai Francesca Bonnemaison, i finalitzarà cap dos quarts de tres del migdia.

Les jornades, es realitzen amb la finalitat que puguin ser un espai de trobada, de reflexió i de proposta per a la definició i execució de les polítiques de joventut a l’àmbit local. I amb el propòsit d’analitzar el desenvolupament de les polítiques locals de joventut. On participen diferents professionals de l’àmbit. Aquest any, Sor Lucía Caram, Coordinadora de la Fundació Rosa Oriol, realitzarà una ponència adreçat als “Joves VIP”: Voluntaris, Intel·ligents i Proactius.

La Jornada està adreçat a tots aquells que tinguin interès per les polítiques locals de joventut, el voluntariat i la joventut en general. Tant siguin tècnics municipals, joves, professionals que treballen amb joves, membres d’entitats juvenils i estudiosos de la realitat juvenil.

Així que us animem a participar! Si us voleu inscriure podeu clicar aquí l’enllaç:

http://www.diba.cat/es/web/cjs/inici/-/cjs/2378/2646

logo_BCN_vol_4

Us deixo aquí un vídeo informatiu de les jornades amb Sor Lucía Caram:

https://www.youtube.com/watch?v=ZAoGdEL-oac&feature=youtu.be

Tingueu bona semana!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: