Vols apuntar-te a fer un màster?

S’ha obert el primer període de preinscripció per als màsters de la UdG per al curs 2014-2015.

El curs 2013-2014 la Universitat de Girona va registrar l’increment més gran de Catalunya pel que fa a nombre d’estudiants de màster. Enguany la UdG consolida i reforça la seva oferta, amb la presentació de 42 programes, 3 més que el curs passat.

D’aquests màsters, 25 els ofereix la UdG en exclusiva. A més, és la universitat coordinadora de 3 màsters interuniversitaris i participa en 14 més, juntament amb altres institucions nacionals i internacionals.

Molts dels màsters de la UdG tenen un marcat caràcter internacional, ja sigui per les institucions que l’imparteixen, per la llengua que s’hi utilitza o per la procedència dels estudiants que hi participen. Enguany cal destacar especialment la incorporació de 7 programes nous: 3 en l’àmbit de la tecnologia (Enginyeria Informàtica, Enginyeria del Disseny i Tecnologies Intel·ligents –Smart Healthcare–), 2 en el de l’economia i l’empresa (Economic Analysis of Public Policies i Emprenedoria i Desenvolupament Empresarial), 1 en el de la psicologia (Psicologia General Sanitària –interuniversitari, amb la participació de la UOC), i 1 en el del medi ambient (Polítiques i Planificació per a les Ciutats, l’Ambient i el Paisatge –interuniversitari internacional, amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat IUAV de Venècia (coord.), la Universitat de Sàsser i la Universitat Tècnica de Lisboa).

Podeu accedir al formulari de preinscripció i a més informació a: wwww.udg.edu

 

Anuncios

Etiquetas:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: