Presentació “Tot el poder als joves” d’Albert Claret, exalumne del MIJS

En aquest post aprofitem per donar suport a un ex-alumne del MIJS, Albert Claret, el qual ha publicat un llibre que, en bona part, és resultat de la feina feta en el treball de final de màster.

El llibre anomenat “Tot el poder als joves” i que ha estat publicat per Edicions Els Llums és un assaig sobre la condició juvenil i el temps que li ha tocat viure. Aborda i denuncia la situació actual dels joves, de la mateixa manera que proposa nous reptes per les polítiques de joventut.

La publicació, és la continuació del treball de final de màster de l’autor, anomenat “Tot el poder als joves!: els consells de joves com a instruments de participació ciutadana en temps de crisi globalitzada i d’exclusió social de la joventut”. El resum del treball ens dóna pistes del que podrem trobar al llibre que dijous vinent presentarà:

En una època de transformacions vertiginoses que han situat les generacions joves en una situació d’exclusió social, política, econòmica i simbòlica, les polítiques de joventut han d’esdevenir un revulsiu per a l’aprenentatge i la normalització de la ciutadania activa, dins un ampli programa de reforma social orientat a la recuperació de l’Estat del benestar i de la iniciativa política per part d’unes institucions refundades sobre nocions de democràcia participativa. En aquest context, el moviment associatiu juvenil és una expressió genuïna d’apoderament, participació autònoma i capacitat d’anàlisi que pot tenir un paper protagonista, amb l’extensió del model de consells de joves arreu del territori com a espais de deliberació, decisió i participació democràtica.

La presentació de “Tot el poder als joves” es realitzarà el 13 de febrer a les 19.30h al Casal de Joves Palau Alòs (sala Polivalent), Barcelona.

L’acte serà presentat per Joan Ramon Riera d’Edicions Els Llums i hi intervindran Albert Claret, president del Consell de Joventut de Barcelona i autor del llibre, i Joan Subirats catedràtic de ciència política de la Universitat Autònoma de Barcelona i autor del pròleg.

Els interessats i interessades en l’acte cal que confirmeu assistència al correu fundacio@ferrerguardia.org

L’adreça del local on es realitza la presentació és C/Avinyó 44, 1er.  Barcelona.

Per a més informació de la presentació:  www.ferrerguardia.org

Per més informació del llibre: http://www.edicionselsllums.com/web/llibres/tot-el-poder-als-joves-el-nou-llibre-dalbert-claret/

presentació

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: