Aquest cap de setmana toca agafar forces: no només per les classes de la setmana, també per que en quedin per a un divendres força mogut: el dia 14, els lumnes del màster faràn una sortida a Santa Eulàlia de Ronçana, un dels municipis amb més història de Catalunya.

A vegades, el coneixement i la reflexió es tornen més potents quan l’espai i el cos dins d’aquest, també hi estan implicats. En aquest sentit, els alumnes començaran la sortida amb una benvinguda al Centre Cívic i Cultural la Fàbrica.

En aquest marc, en Dani Marin, tècnic de joventut del municipi, farà una sessió que duu per títol “Nou anys de pressupostos participatius en Joventut.” Les reflexions que sorgeixin es traslladaran a l’Institut Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana on es realitzarà una sessió amb nois i noies del centre.

Serà en aquest institut on, més tard, s’acollirà una qüestió d’educació en salut prioritària com és el Programa de Prevenció de Drogues PPD de la Mancomunitat Inter municipal de la Vall del Tenes, sessió a càrrec d’en David Sanitjas, tècnic del Programa.

Després d’aquesta presentació, es sumarà en Dani Martin (al que ja coneixeran i en Carles Vila, que els vindrà acompanyant tota la sortida) per parlar del treball interinstitucional entre els Serveis de Joventut i serveis o programes de la Mancomunitat de la Vall del Tenes. Facilitats i dificultats.

I el dia encara no haurà acabat. Es farà una visita a l’Ateneu L’Aliança de Lliçà d’Amunt, amb Jordi Padró per a tractar la Dinamització comunitària versus programació, i a la tarda, es farà una sessió amb en Carles Vila sobre el Projecte educatiu i social del Casal de Joves El Kaliu de Lliçà de Vall.

Això és l’esquema, les llavors, i el que sorgeixi de tot plegat ja es cosa dels alumnes i dels responsables de les sessions, als que ja d’entrada podem agrair la seva implicació i dedicació.

Esperem que via twitter pugueu seguir la part qualitativa de la jornada: els titulars, anècdotes i reflexions que de ben segur no seran poques.

Bon cap de setmana!

 

Anuncios

Etiquetas:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: