On som els joves? Què es fa per a nosaltres? Què podem fer per a nosaltres mateixos? I per als altres?

Comencem animant-vos a fer una ullada a aquest documentEs tracta d’un article que  ens permet reflexionar sobre la situació dels joves i la política de joventut a Espanya a través dels paràmetres del triangle màgic: vincular la política, la investigació i l’acció.

Veiem referències al fenomen  ‘ni-Nis “(ni estudien ni treballen) i al moviment dels joves’ indignats ‘que va ocupar els carrers de les principals ciutats d’Espanya al maig de 2011. S’ofereixen preguntes obertes i propostes per al futur immediat sobre les que és interessant (per no dir “necessari”) meditar.

Els joves, com a motor de canvi i llavor de futur, podem començar l’aventura de l’aportar valor a la societat adherint-nos a associacions (de representació dels estudiants, culturals, solidàries…), o oferint les nostres idees i inquietuds en programes o espais de voluntariatAquínomés algunes de les múltiples opcions al respecte.

Acabem, seguint amb aquesta mirada cap al futur, amb una pàgina plena de propostes i convocatòries per a aquells que us animeu amb concursos diversos (fotografia, dibuix, poesia, curtmetratges…).

I si és l’escriptura el que us apassiona, mala sort: no hi ha lloc per a excuses ja que en aquesta pàgina hi ha prop de 20 ofertes mensuals (i en moltes d’elles, amb un e-mail hi ha prou per concursar).

Bon cap de setmana i si teniu qualsevol altra font que sigui interessant, no dubteu en compartir un comentari amb nosaltres.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: