Has revisat els resultats estadístics de l’Enquesta de la Joventut a Catalunya 2012?

 

EJC2012

Enquesta a la joventut de Catalunya 2012

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha publicat els principals resultats estadístics de l’Enquesta a la joventut de Catalunya 2012 (EJC2012). L’enquesta s’adreça a una mostra dels joves de Catalunya amb edats compreses entre 15 i 34 anys i té com a objectiu conèixer les característiques sociològiques de la joventut catalana, emfasitzant l’anàlisi de les trajectòries educatives, laborals i d’emancipació.

L’Enquesta a la joventut de Catalunya 2012, que forma part de les estadístiques oficials de Catalunya des de l’any 2002, es realitza amb una periodicitat quinquennal i ha comptat amb la col·laboració de l’Idescat en totes les seves edicions.

Els resultats es recullen en la publicació Enquesta a la joventut de Catalunya 2012. Principals resultats estadístics, que publica la Direcció General de Joventut en el seu web.

En paral·lel a la difusió dels resultats d’aquesta enquesta, el Departament de Benestar Social i Família inicia el cicle de conferències A contracorrent. L’impacte de la crisi en les trajectòries juvenils, on diferents experts acadèmics analitzen els resultats de l’enquesta des de múltiples perspectives i àmbits.

MÉS INFORMACIÓ

Anuncios

Etiquetas: , , , ,

About martapulgar

www.comunicaciosocial.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: