Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a Tarragona,Girona i Lleida

El 19 de novembre, 3 i 12 de desembre, el projecte i plataforma web de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut es presentarà a Tarragona, Girona i Lleida respectivament, acompanyat per 9 propostes d’arreu del país.

Després de la presentació del llibre i plataforma web de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut el passat 20 de juny al Magatzem Escolà de Barcelona, creat per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) en col·laboració i suport de la Direcció General de Joventut, el projecte ara es presenta a través d’unes Jornades especials a Tarragona, Girona i Lleida. En aquestes, a més de la presentació del funcionament de la platafor ma web, es mostraran fins a nou bones pràctiques de les tretze que aquesta aglutina i es debatrà, entre els participants i la col·laboració del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS), els aspectes professionals i teòrics que tenen en comú.

Espais i horaris

  • A TARRAGONA. 19/11 de 16:30 a 19:30h a la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona. Carrer de Sant Francesc, 3 (Sala Pau Casals).
    Temes clau: mobilitat, dinamització del territori, cooperació interinstitucional amb projectes com la Comarkalada (Noguera), el Bus Nit (Osona) o Carretera i Manta (Cambrils, Salou i Vila-Seca).
  • A GIRONA. 3/12 de 17:00 a 20:00h a la Sala d’actes de l’Hotel d’Entitats de Girona. Carrer Rutlla, 20-22.
    Temes clau: gràcies a propostes com 360Fest (Girona), Lablearning (Salt) o Cinema en Curs (Catalunya), es debatrà la relació entre les polítiques de joventut, l’educació i la cultura, l’educació reglada i educació no formal o les noves habilitats per a les i els joves…
  • A LLEIDA. 12/12 de 16:00 a 18:30h al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.Carrer Jaume II, 67 (bis) – Campus Universitari de Cappont
    Temes clau: Jove: Què, Véns? (Sabadell), Els Nous Voluntaris o Intervenció al Carrer (Lleida), serà en relació entre els serveis socials amb les polítiques de joventut, la inclusió dels joves i la cooperació interdepartamental.

Des del MIJS us recomanem que no us perdeu les jornades! 

Els aforaments són limitats, per inscriviu-vos, cal enviar un correu electrònic confirmant la vostra assistència ainfo@joventut.info

Anuncios

Etiquetas: , , , ,

About martapulgar

www.comunicaciosocial.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: