Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a Tarragona

image001

Des de l’ACPPJ (Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut) ens arriba més informació sobre les Jornades de Bones Pràctiques en l’àmbit de la Joventut, que se celebraran a la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona dimarts 19 de novembre.

Es tracta de la col·laboració al debat posterior d’Oriol Romaní (Doctor en Història i Catedràtic d’Antropologia Social, docent del MIJS), Egdar Fernández (membre del CMJ) i Yago Magallanes (membre de la borsa de formadors/res del CNJC).

La intenció d’aquestes jornades serà el de presentar el projecte-plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut i tres propostes d’intervenció que poden actuar com a referents positius per al sector, amb un debat posterior dels temes clau i en comú d’aquests projectes.

L’horari de la jornada, projectes i temes:

16:30 – 17h: Presentació oficial a càrrec de Manuel Cortés (President de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, AcPpJ), Antoni Reig (Director General de Joventut) i Pep Montes (Coordinador general del projecte-plataforma)

17:00 – 18h: Presentació dels projectes: COMARKALADA (Noguera), BUS NIT (Osona) i CARRETERA I MANTA (Cambrils, Salou, Vila-seca)

18 – 18:15h: Descans

18:30 – 19:30h: Debat obert de temes clau i en comú: mobilitat, oci i temps de lleure per als joves, cooperació interinstitucional, dinamització del territori.

Amb la col·laboració de membres del CNJC i l’equip docent del MIJS.

L’aforament és limitat, inscriviu-vos a través d’un correu electrònic a info@joventut.info confirmant la vostra assistència, gràcies!

Es recomana la jornada a professionals, joves, estudiants i altres persones interessades.

Més informació de la Jornada a Tarragona i la resta de Jornades a Girona i Lleida

Anuncios

Etiquetas: , , , , , ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: