Convocatòria de Recerca: beques predoctorals UdL

Organisme convocant UDLL – Universitat de Lleida (UdL)
Data convocatòria 28/05/2013
Fitxer Bases Convocatòria; Imprés de sol·licitud (format OpenOfiice Writer); Imprés de sol·licitud (format Office Word); Model per al càlcul de la nota mitjana; Taula d’equivalències.
Destinatari Podran sol·licitar aquest ajut els titulats universitaris que compleixin un dels requisits d’accés al doctorat previstos a l’article 6 del Reial Decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat i que no tinguin el títol de doctor o doctora. La data de finalització dels estudis de la llicenciatura, enginyeria, enginyeria tècnica, diplomatura o grau ha de ser posterior a l’1 de gener de 2000. En el moment de la incorporació, que no serà més tard de l’1 d’octubre de 2013, el sol·licitant ha d’estar en possessió del títol de màster o estar en disposició d’accedir al doctorat. La nota mitjana mínima de l’expedient acadèmic de la persona candidata ha de ser igual o superior a 1,80 (escala d’1 a 4) calculada d’acord amb els criteris que s’indiquen a l’Annex d’aquesta convocatòria per: a) als estudis de primer i segon cicle de llicenciatura, enginyeria o arquitectura, b) als estudi de grau, i c) als estudis de diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica. La sol·licitud haurà d’estar adscrita a un projecte de recerca de la UdL finançat pel Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación (PN) amb data de concessió de l’any 2011 ó 2012 vigent en el moment de presentar la sol·licitud i que no hagi obtingut cap ajut predoctoral UdL prèviament. Cada sol·licitant pot presentar una sol·licitud adscrita a un projecte, com a màxim. Cada projecte només pot constar en una sol·licitud. Si el projecte té 6 ó més doctors de la UdL a temps complet, es podran presentar 2 candidats.
Temàtica L’objecte de la convocatòria és concedir ajuts en règim de contracte per a prosseguir estudis de doctorat fins a tres anys consecutius. Els ajuts podran renovar-se fins un màxim de dos vegades consecutives amb una durada total de fins a tres anys en les mateixes condicions que ofereix la Direcció General de Recerca. Les renovacions es regeixen per les condicions d’aquesta convocatòria i estan condicionades al compliment de tots els requisits exigits, especialment les obligacions del becari en la realització del treball. La sol·licitud de renovació s’haurà de tramitar en la convocatòria ordinària de Personal en formació predoctoral UdL i està condicionada a la valoració positiva del director de tesi.
Publicació BOU 150, maig 2013. Acord 122/2013
Data Límit presentació 17/06/2013
Data termini intern 17/06/2013

Font i més informació a “Convocatòries UdL” 

Anuncios

Etiquetas: , , , , , , ,

About martapulgar

www.comunicaciosocial.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: