El 20 de juny es presenta el projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

Bones pràctiques en l'àmbit de la Joventut

Bones pràctiques en l’àmbit de la Joventut

Font de la notícia: www.joventut.info
El nou projecte de l’AcPpJ arriba en suport físic, la tercera publicació de l’entitat, i en format virtual i col·laboratiu, a través d’una plataforma web a on es descriuran propostes d’intervenció que poden actuar com a referents positius per al nostre sector.

Un total de 13 projectes configuren la primera mostra de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut detectades arreu de Catalunya durant el 2012. Un recull que pretén actualitzar-se i ampliar-se any darrere any a través d’aquesta plataforma web, que deixa un espai obert per proposar noves practiques i incorpora un cercador minuciós amb diferents opcions de cerca segons la gestió, l’àmbit d’actuació i la metodologia dels projectes.

Paral·lelament, el llibre és, sobretot, el suport teòric del projecte. A banda de presentar aquests 13 primers projectes seleccionats, la tercera publicació de l’AcPpJ explica el procés i els criteris selecció, l’anàlisi i, en definitiva, funciona com una guia de consulta i de referència, sobretot, per les i els professionals que treballen amb i per als joves i persones interessades o expertes en l’àmbit de la joventut.

El projecte ha estat construït per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) amb el suport i col·laboració de la Direcció General de Joventut. Consensuat a través d’un consell avaluador i coordinat per Pep Montes, expert en polítiques de joventut.

El proper 20 de juny presentarem el projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a Barcelona (lloc a confirmar). Si esteu interessades/interessats en el llibre o voleu assistir a la presentació, poseu-vos en contacte a través d’un correu electrònic a info@joventut.info.

 
Anuncios

About martapulgar

www.comunicaciosocial.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: